top of page

Sofie

Sofie - Massage Erotique

Het geven van massages is mijn passie en ben al zeven jaar verslaafd aan mijn hobby en doe dit met veel plezier. Massages zijn voor iedereen, vrouwen, mannen, van alle afkomst en leeftijden. Mijn date begint altijd samen onder de douche, waarna we samen kunnen genieten van mijn magische handen en eindigt met naar wens een handmatige hoogtepunt(en) en/of een intense intimiteit.

MASSAGES:

Tantra Massage Ik laat de energie doorstromen door je hele lichaam wat zorgt voor een erg intense orgasme, met een body tot body techniek. Je zal dus niet allen mijn zachte handen voelen maar ook glij ik met mn borsten en billen over je warme lichaam. Je wordt ook geplaagd want ik hou van teasen en pleasen.

Deze massage is de basis van alle andere massages.

Lingam Massage Is nog intenser dan tantra. Negentig procent van de hele ervaring is aan de penis gericht. Het klaarkomen wordt lang mogelijk uitgesteld.

BDSM Massage Plagen en teasen met pijn en plezier, vast binden, rollen spel, gecombineerd met massage. Beste is dag te voren contact opnemen en precies doorgeven wat je wilt. Foot Massage

Voet tantra voor liefhebbers van verzorgde, vrouwelijke kleine voetjes. Massage woord in groot gedeelte gedaan met gebruik van mij voeten. 4 handen Massage

Met heerlijke aanraking van twee masseuses tegelijk met een van me sexy collega's.

Koppel Massage Masseer ik eerst jou samen met je partner en daarna je partner samen met jou.

Of samen met een van lieve collega erbij, krijgen jullie tegelijk massages naast elkaar.

SURPRISES: Magic Anal Surprise

Heerlijke tantra massage met heel veel aandacht voor de prostaat van buiten en binnen, als je weet wat ik hier mee bedoel ;)

Blindfold Surprise: Tantra massage waar je niets kan zien en alleen maar zal voelen.

Deze massage bevat extra spelletjes om het nog spannender maken.+31644367418

Sofie
bottom of page